BLASER F-16

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • slider
  • 7
image slider by WOWSlider.com v8.7

Aquestes són les característiques més destacables de la nova escopeta Blaser F16

Video de la nova Blaser F-16


Esperem rebre les primeres unitats a principis del mes d'abril a les dues versions que es fabicarán, CAÇA i SPORTING.
Continua fabricant-se amb recambra magnum de 76 mm amb un bloc 1,5 mm més curt. La banda és única i convergent de 9 a 7,5 mm i disposa del sistema de balanceig davanter igual al de la seva predecessora F3 amb contrapesos que es col·loquen en el canó en la versió Sporting, mentre que a la de caça no existeix aquesta opció.
Els chocks en aquesta ocasió no són de la marca Briley, encara que sí són compatibles amb els de la F3 i podrem aprofitar els brileys de la seva predecessora en el cas que els de la pròpia marca no siguin del nostre agrat, encara que no creiem que sigui necessari. Seguim amb la recambra 18,6 amb una conificació llarga a la sortida de la mateixa.
Pel que fa a la bàscula les diferències són notòries, tant internes com externes. L'alçada de la bàscula és 0,5 mm més baixa, ja que han canviat el sistema de tancament, d'aquesta manera un tipus boss amb dos tetons inferiors, a diferència de l'antic que era complet.
L'amplada és de 2 mm més que la F3, donant més pes al centre i millorant el balanç.
L'ajust del canó és totalment diferent, aconseguint una major robustesa.
El sistema Mecànic intern és on notem més diferències. Els martells ja no treballen amb un sistema lineal, tenen el tradicional sistema de percussió rotatiu i mecànic, incorpora un nou balancí per als fiadors.
El selector idèntic al de l'anterior F3 localitzat davant del gallet ajustable en distància.
Incorpora també un nou sistema de seguretat de bloqueig de martells per evitar que l'escopeta pugui ser disparada accidentalment.
La davantera ens sorprèn també amb un mecanisme de reajustament de la mateixa per gaudir d'una sensació d'arma nova cada dia !!!!

Preu de venda aproximat 3.300 € .