Trobem en primer lloc amb un nou sistema de seguretat (Block System) que impedeix que es dispari l'escopeta accidentalment en cas de caiguda, sols es dispararà i s'accionarà si pressionem el gallet..
Una altra gran novetat es troba en els martells, en aquesta escopeta són directes al ser accionats i no descriuen cap arc, cosa que augmenta la velocitat de tir. Al ser aquest recorregut tan curt, la sensació de pressió en el gallet disminueix ostensiblement.
Les molles, espirals, treballen entubades cosa que evitarà, en cas de trencament, que l'escopeta deixi de funcionar, ni tan sol ens n’adonarem.
Tots sabem que en competició tenim tres minuts per a solucionar qualsevol averia de la nostra escopeta i una de les més freqüents és el trencament d'un percutor, doncs bé, la F3 disposa d'una pletina situada davant dels percutors que, treient-la amb dos simples cargols, ens permetrà substituir els dos percutors en un minut.

Quan vam tancar una escopeta ens costa un esforç extra, més encara si és nova, aquest sobreesforç es produeix, a més, en el moment de màxima concentració i ens pot distreure; aquest sobreesforç no es produeix en la F3, ja que duu incorporats uns tetons a la bàscula que surten quan vam començar a tancar l'escopeta que al tocar els extractors s'amaguen sense el menor esforç.

Tota la força que produeix a la “canya”, a l'obrir l'escopeta, a la BLASER F3 es produeix sobre la bàscula i no en l'enganxi del canó com és habitual, aquest sistema evita el desajustament, que tantes vegades es produeix, de l'enganxi de la canya.


Es van acabar els problemes d'equilibrat de l'escopeta, BLASER incorpora a la seva F3 el “Blaser Balancer” es igual que una culata sigui més llarga a més curta, amb aquest sistema podrem balancejar l'escopeta al nostre gust fins trobar l'equilibri just al nostre gust sense dependre únicament de la densitat de la fusta com ocorre habitualment.

Totes les F3 surten de fàbrica equipades amb xocs intercambiables de la prestigiosa marca Briley

BLASER posa a la disposició de la F3 la culata regulable que inclou també la possibilitat de regular el “pitch”. Ens trobem davant una escopeta que inclou una sèrie de novetats que han estat pensades per a poder millorar el nostre rendiment esportiu i que ha acabat amb el “més del mateix”. Provada en la pista és una escopeta ràpida en la seva arribada al plat que dóna la sensació de més lleugera del que realment és, una altra de les agradables sensacions que produeix la F3 és la suavitat a l'efectuar els tirs, no pega gens, possiblement per estar situat molt sota el centre de gravetat. En fi ens trobem davant una escopeta que ens ha causat molt bones sensacions i que està cridada a ser una escopeta que pot donar molts èxits en l'alta competició.

 

 

 


 
 
 
© Josep Bladas. Tots els drets reservats